Velkommen

Hos IT’S A FLOWER THING gror vi bæredygtige blomster i takt med sæsonerne, lokalt og i pagt med naturen. Vi har en lille skærehave tæt på havet, for foden af Mols Bjerge i smukke Femmøller Strand.

Om sommeren plukker vi til friske buketter der bliver solgt i vores bod ved vejen, og i de kolde måneder kreerer vi smukke kranse, buketter og dekorationer af tørrede blomster, som er høstet under sommeren, tørret og klar til brug når efteråret banker på.

Alle blomster er dyrket uden brug af pesticider og på naturlig vis. Bier, sommerfugle, nyttedyr og andre insekter er et kærkomment syn, hvor de har tilgang til et hav af forskellige blomster i mange farve og sorter. Vores skærehave bidrager til at skabe tiltrængte sprøjtefrie miljøer, hvor bier og insekter har redepladser og overvintrings­­steder.

 


Vores blomster er bæredygtige og vi gror primært blomster sorter der også har gode tørre egenskaber. På denne måde kan vi tilbyde friske blomster med en lang levetid, hvor du som kunde kan nyde dine blomster over en længere periode ved at tørre dem.